Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını çikolata yerken görmek

Rüyada başkasını çikolata yerken görmek

Rüyada başkasını çikolata yerken görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını çikolata yerken gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını çikolata yerken görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birini çikolata yerken görmek yeni bir araba satın alınacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata yerken görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla çikolata yemek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, özlemelerin son bulacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karamelli çikolata yemek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada çikolata aldığını görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, insanların afiyet bulacağına yorulur.

Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek başarısının yükseleceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments