Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı pasta almak

Rüyada çikolatalı pasta almak

Rüyada çikolatalı pasta almak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı pasta almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz kanalıyla cazip bir teklif alabilirsiniz ya da bir teklif cazip bir ilişki kurulmasını sağlayabilir.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı pasta görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolata pasta görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı pasta almak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta yemek görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, ileri gideceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pasta çikolata görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments