Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tersine akan nehir görmek

Rüyada tersine akan nehir görmek

Rüyada tersine akan nehir görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, deneyim kazanacağına işaret eder.

Rüyada tersine akan nehir gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Rüyada tersine akan nehir görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde tersine yüzmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına tabir olunur.

Rüyada tersine akan dere görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada tersine akan su görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tersine akan sel görmek mallarının da hayırlı olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada camide kıblenin tersine namaz kılmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada suyun tersine yüzmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments