Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpa satmak

Rüyada arpa satmak

Rüyada arpa satmak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, birikiminin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpa satmak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Rüyada arpa satmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru arpa görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret eder.

Rüyada yeşil arpa biçmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işarettir.

Rüyada ekili arpa görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çuvalla arpa görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arpa tanesi görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ambarda arpa görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arpa şehriye görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments