Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru arpa görmek

Rüyada kuru arpa görmek

Rüyada kuru arpa görmek imkanlarının genişleyeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada kuru arpa gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada kuru arpa görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Rüyada tarlada arpa görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada arpa şehriye görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada biçilmiş arpa görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada yeşil arpa görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpa başağı görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada arpa biçmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, bazı konularda önayak olunacağına, sorunların gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments