Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasından geçmek

Rüyada buğday tarlasından geçmek

Rüyada buğday tarlasından geçmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasından geçmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir işi üstlenirken, ayrıntılara son derece önem veriyorsunuz.

Rüyada buğday tarlasından geçmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada buğday ekili tarla görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya buğday ekmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına inanılır.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak hayırlı haberler getireceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada buğday görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada buğday tarlasına görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, doğru yatırımlar yapacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, gönül gözünün açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments