Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya buğday ekmek

Rüyada tarlaya buğday ekmek

Rüyada tarlaya buğday ekmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya buğday ekmek gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Rüyada buğday tarlası ekmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada tarlaya buğday ekmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine delalet eder.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada buğday tarlasını sulamak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada buğday biçmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday tarlası sulamak önüne pek çok imkan sunulacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlası biçmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments