Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada buğday görmek

Rüyada tarlada buğday görmek

Rüyada tarlada buğday görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada tarlada buğday gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizinle veya yaptıklarınızla ilgisi olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada buğday tarlası ekmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini buğday tarlasında görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet eder.

Rüyada buğday ekili tarla görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında koşmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına işarettir.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına rivayet eder.

Rüyada buğday tarlasını görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments