Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasında dolaşmak

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözler veya aşırılıklar, eksik tecrübe ya da maddi sıkışıklıklar sizin bazı konuları kompanse etmeniz gerekmesine neden olabilir.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine yorulur.

Rüyada tarlada dolaşmak işsizlerin iş sahibi olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasından geçmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada buğday tarlası biçmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya buğday koymak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında koşmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlası ekmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments