Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasına görmek

Rüyada buğday tarlasına görmek

Rüyada buğday tarlasına görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlasına gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada buğday tarlası görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tarlaya buğday ekmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına rivayet eder.

Rüyada buğday tarlası biçmek manevi olarak hasar alınacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek nimet ve berekete ereceğine, mutlu olunacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada buğday ekili tarla görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada buğday toplamak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments