Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı buğday tarlası görmek

Rüyada sarı buğday tarlası görmek

Rüyada sarı buğday tarlası görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, işlerinin baltalanacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işarettir.

Rüyada sarı buğday tarlası gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında uçmak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil buğday tarlası görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada buğday tarlası ekmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet eder.

Rüyada buğday tarlasını görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada buğday toplamak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments