Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasında uçmak

Rüyada buğday tarlasında uçmak

Rüyada buğday tarlasında uçmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, her anlamda şifa bulmaya, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada buğday tarlasında uçmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yaklaşımlarınız başarı oranını da etkileyebilir.

Rüyada buğday tarlasında uçmak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada buğday tarlasında olmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine işarettir.

Rüyada buğday tarla görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasını görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlası görmek işlerinin günden güne azalacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments