Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasını görmek

Rüyada buğday tarlasını görmek

Rüyada buğday tarlasını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, köşeye sıkıştıracağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada buğday tarlasını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek güven kaybı yaşanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada buğday görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada tarlada buğday toplamak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlasına girmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada tarlaya buğday koymak dinde tartışmaya, zenginliğinin süreceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada buğday tarlası biçmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday ekili tarla görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada buğday tarlası görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments