Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarla görmek

Rüyada buğday tarla görmek

Rüyada buğday tarla görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, hacetinizin giderilmesine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada buğday tarla gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınız veya hayatınızı kazanma biçiminiz sizi endişelendirebilir.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada buğday biçmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biçilmiş buğday tarlası görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, elde edilecek menfaatlere, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlasını sulamak büyük bir ihanete uğranacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasından geçmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada buğday tarlası sulamak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet eder.

Rüyada buğday ekili tarla görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments