Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlası görmek

Rüyada buğday tarlası görmek

Rüyada buğday tarlası görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, küfürlü söze, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate alamet eder.

Rüyada buğday tarlası gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil buğday tarlası görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kurulu düzenin bozulacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasında gezmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine yorulur.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tarlada buğday biçmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada buğday görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments