Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil buğday tarla görmek

Rüyada yeşil buğday tarla görmek

Rüyada yeşil buğday tarla görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, devlete hizmet etmeye, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil buğday tarla gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya dış görünüşünüzde yapmanız gereken değişiklikler var.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak sağlığının geri geleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, günahlarından tövbe etmeye delalet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarlası görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek hayırlı işe, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına tabir olunur.

Rüyada buğday ekili tarla görmek önünü açacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Rüyada tarlada buğday toplamak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, önünün açılacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biçilmiş buğday tarlası görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına delalet eder.

Rüyada buğday tarlası sulamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, huzur ve şifa bulacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments