Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlası ekmek

Rüyada buğday tarlası ekmek

Rüyada buğday tarlası ekmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, mutluluğundan olacağına, istediği noktalara geleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlası ekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada tarlaya buğday ekmek başka alanlara yöneleceğine, rızkının eksileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada buğday tarlası ekmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalettir.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hasret ve özlem gidereceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada tarlaya buğday koymak karısının çok mutlu olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Rüyada buğday tarla görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında koşmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments