Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başaklı buğday tarlası görmek

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada başaklı buğday tarlası gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce detay şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday başağı yemek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı buğday başakları görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada buğday başağı toplamak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına işarettir.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil buğday başağı görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada başaklı buğday görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başaklı buğday görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments