Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasında koşmak

Rüyada buğday tarlasında koşmak

Rüyada buğday tarlasında koşmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, insanların alım gücünün azalacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Güzel şeyler olacak.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında koşmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlası ekmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulur.

Rüyada buğday tarlasında uçmak kişinin şifa bulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday ekili tarla görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına inanılır.

Rüyada buğday tarlasında olmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tarlada buğday görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret eder.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments