Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, gözünün yaşını sileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Rüyada buğday tarlasında koşmak refaha erileceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, sermayenin harcandığına değeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, para ve makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yeşil buğday tarlası görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada yeşil tarlada koşmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kendini buğday tarlasında görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada buğday tarlası görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayır duaları alınacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments