Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday satmak

Rüyada buğday satmak

Rüyada buğday satmak zorlukların çözüme kavuşacağına, haneye bereket geleceğine, geniş rızık elde edeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalettir.

Rüyada buğday satmak gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Rüyada buğday satmak hem yıpranacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada buğday alıp satmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, ibadete ağırlık verileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır buğday görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada tarlada buğday görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday karıştırmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada buğday sapı taşımak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına delalettir.

Rüyada buğday ve saman görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, işlerinin yaver gideceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments