Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday ve saman görmek

Rüyada buğday ve saman görmek

Rüyada buğday ve saman görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday ve saman gördüyseniz:

  • Evinizde bazı olumsuz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada buğday ve saman görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday saman görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada samanın yanmasını görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, parasına da para ekleyeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada samanlık yangını görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada samanyolu yıldızı görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada koyuna saman vermek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saman görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saman altında kalmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments