Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır buğday görmek

Rüyada mısır buğday görmek

Rüyada mısır buğday görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, gelirinin sürekli olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine delalettir.

Rüyada mısır buğday gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada buğday mısır görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada mısır buğday görmek kazancının da aynı oranda artacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır ve buğday görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada buğday ve mısır görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı mısır görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada közde mısır pişirmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maneviyata yöneleceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yenileceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada mısır gevreği yemek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, şansının kendinden yana olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments