Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday sapı taşımak

Rüyada buğday sapı taşımak

Rüyada buğday sapı taşımak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, bol dua edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada buğday sapı taşımak gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada buğday sapı taşımak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada buğday sapı toplamak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çuvalla buğday taşımak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında buğday çuvalı taşımak umutlarının da tükeneceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında buğday taşımak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday çuvalı taşımak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine tabir olunur.

Rüyada buğday taşımak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada arabayla çamura saplanmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments