Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday alıp satmak

Rüyada buğday alıp satmak

Rüyada buğday alıp satmak hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, fakirliğinin biteceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, işinde dar boğaza gireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday alıp satmak gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Rüyada buğday alıp satmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Rüyada buğday satmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada arsa alıp satmak eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alıp satmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, verilen emeklerin heba olacağına, bir organizasyona katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın alıp satmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba alıp satmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev alıp satmak işlerin yavaşlayacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı buğday taneleri görmek ruhuna hayrat yapılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments