Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehrin kuruduğunu görmek

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, istediklerini elde edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, yanlış yollardan döneceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada nehrin kuruduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Rüyada murat nehrini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehrin üstünde yürümek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret eder.

Rüyada nebe okumak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ne zaman öleceğini duymak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla nehre uçmak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine inanılır.

Rüyada fırat nehrini görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehre bakmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments