Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün kurutmak

Rüyada yün kurutmak

Rüyada yün kurutmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, özgüveninin artacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün kurutmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Rüyada yün kurutmak rakiplerini geride bırakacağına, çok güzel günler görüleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine delalet eder.

Rüyada kurutmalık biber görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerin kuruduğunu görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı biber kurutmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday kuruttuğunu görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş mantar görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada derenin kuruduğunu görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments