Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş turşu görmek

Rüyada bozulmuş turşu görmek

Rüyada bozulmuş turşu görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada bozulmuş turşu gördüyseniz:

  • Ne yapacaklarını bilmedikleri için karşınızdakileri bağışlamanızda fayda var.

Rüyada bozulmuş turşu görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kızlık zarı bozulmasını görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına inanılır.

Rüyada bozulmuş yemek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işarettir.

Rüyada bozulmuş su içmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine işaret eder.

Rüyada boz eşek görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş sebze görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boz inek görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozulan düğün görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, makamının yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments