Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boz inek görmek

Rüyada boz inek görmek

Rüyada boz inek görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada boz inek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla bir araya gelmek ya da eskiye dayalı ilişkileri güçlendirmek farklı alanlarda fayda sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada boz inek görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya yorulur.

Rüyada bozulmuş karpuz görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, dinini yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kızlık bozulmasını görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine işaret eder.

Rüyada boz fare görmek sorunları başarıyla çözmeye, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına inanılır.

Rüyada telefonun bozulması görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işarettir.

Rüyada bozulmuş soğan görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş mezar görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozulan düğün görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, büyük başarılara kazanılacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments