Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş su içmek

Rüyada bozulmuş su içmek

Rüyada bozulmuş su içmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, elinin darlaşacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hileye, fesada bulaşacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bozulmuş su içmek gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Rüyada bozulmuş su içmek çevrenizden takdir görmeye, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bozulmuş ayran içmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çok başarılı işlere adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş süt içmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada bozulmuş pirinç görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş tatlı görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık bozma görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozulan yemek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada oruç bozmamak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments