Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulan düğün görmek

Rüyada bozulan düğün görmek

Rüyada bozulan düğün görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, evine bereket geleceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kötü duygularından arınacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulur.

Rüyada bozulan düğün gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı takdir eden veya sizinle aynı ilgileri paylaşan sizden yaşca büyük veya küçük kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada bozulan düğün görmek derde ve kedere düşeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, bekar ise evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş sebze görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, servet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boz yılan görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boz eşek görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına işaret eder.

Rüyada bozulmuş zeytin görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek güzel günler için çalışılacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş kıyma görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boz ayı görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments