Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş yemek

Rüyada bozulmuş yemek

Rüyada bozulmuş yemek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hayatına bakacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Rüyada bozulmuş yemek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın tavsiyelerini yabana atmayın.

Rüyada bozulmuş et yemek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada bozulan yemek bir işe soyunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Rüyada bozulmuş yemek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahat yüzü göreceğine, arkasından gıybet edeceğine yorulur.

Rüyada bozulmuş yemek görmek zor zamanların biteceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada bozulmuş yemek dökmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık bozulmasını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yeni işlerin geleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Rüyada murat boz görmek kişinin her türlü zenginliğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada bozulmuş tatlı görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments