Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş sebze görmek

Rüyada bozulmuş sebze görmek

Rüyada bozulmuş sebze görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada bozulmuş sebze gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada bozulmuş sebze görmek ana baba sözü dinlemeye, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada boz ata binmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, önemli yerlere geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlığının bozulması görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş yumurta görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada bozulmuş zeytin görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada bozulmuş yemek görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada bozulmuş süt içmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, çok daha iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada bozulmuş araba görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments