Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulduğunu görmek

Rüyada bozulduğunu görmek

Rüyada bozulduğunu görmek küslükleri bitireceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sorunlarını çözebileceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına inanılır.

Rüyada bozulduğunu gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası uzun vadede zararlı olabilir.

Rüyada bekaretin bozulduğunu görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının bozulduğunu görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine işarettir.

Rüyada saatin bozulduğunu görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, emeklerinin heba olacağına inanılır.

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın bozulduğunu görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments