Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın bozulduğunu görmek

Rüyada arabanın bozulduğunu görmek

Rüyada arabanın bozulduğunu görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, bol bol moral depolanacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Rüyada arabanın bozulduğunu görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işaret eder.

Rüyada işinin bozulduğunu görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hem yıpranacağına alamet eder.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada namazının bozulduğunu görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kalemin bozulduğunu görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamaşır makinesi bozulduğunu görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments