Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatin bozulduğunu görmek

Rüyada saatin bozulduğunu görmek

Rüyada saatin bozulduğunu görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, daha fazla para kazanacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saatin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermeniz veya bir kenara bırakmanız durumunda sizin hakkınızda yanlış fikirleri olan bir kişinin sizi doğru anlamasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saatin bozulduğunu görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada işinin bozulduğunu görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, kazancının günbegün artacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada araba bozulduğunu görmek çabalarının boşa çıkacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments