Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının bozulduğunu görmek

Rüyada kapının bozulduğunu görmek

Rüyada kapının bozulduğunu görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, para sıkıntısı çekeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapının bozulduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek rızkının azalacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapının bozulduğunu görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tabiatı kötü olan kişiye inanılır.

Rüyada başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada çamaşır makinesi bozulduğunu görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kucaklaşacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının kızlığının bozulduğunu görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments