Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk tavuk eti görmek

Rüyada bozuk tavuk eti görmek

Rüyada bozuk tavuk eti görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, masabaşı bir işe girileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada bozuk tavuk eti gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada bozuk tavuk eti görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, gamsız bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada bozuk tavuk görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk tavuk yemek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada bozuk et atmak şanssızlık yaşanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk et görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk et yemek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada tavuk eti yediğini görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış tavuk eti görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments