Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk tavuk yemek

Rüyada bozuk tavuk yemek

Rüyada bozuk tavuk yemek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk tavuk yemek gördüyseniz:

  • Değişimi yakalamanıza yardım edecek, keyif aldığınız fikirlerinizi veya planlarınızı doğru şekilde sunmanızı sağlayacak olanakları oluşturabilirsiniz.

Rüyada bozuk tavuk yemek mutluluk ve saadete, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk tavuk görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, kendisine uğur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk tavuk eti görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk yumurta yemek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk pasta yemek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine inanılır.

Rüyada bozuk yemek görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk karpuz yemek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada bozuk balık yemek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, bunun da geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments