Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk meyve görmek

Rüyada bozuk meyve görmek

Rüyada bozuk meyve görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk meyve gördüyseniz:

  • Baskı altında dahi asaletinizi bozmamalısınız.

Rüyada bozuk meyve görmek başarılı bir kişi olunacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk meyve yemek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada bozuk kalem görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına yorulur.

Rüyada kum içinde bozuk para görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayı bozuk görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bozuk paraları birine vermek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dinde bilginleşeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk dişler görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, aşının da çoğalacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments