Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk kıyma görmek

Rüyada bozuk kıyma görmek

Rüyada bozuk kıyma görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, sorunlarının birken beş olacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada bozuk kıyma gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Rüyada bozuk kıyma görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyma makinesi görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kokmuş kıyma görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada kıyma satmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine inanılır.

Rüyada kıyma kebabı görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kıymalı börek yemek sorunlarının da son bulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada donmuş kıyma görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, kısmetli bir işe atılmaya alamet etmektedir.

Rüyada kıyma çekildiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, dertlerin sonlanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments