Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek paslı bir çiviye basabileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elinde bozuk para gördüyseniz:

  • Size faydası olabilecek bağlantılar kurmanız gerekebilir.

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada elinde bozuk para görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline bozuk para almak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinde bozuk para görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta bozuk para toplamak malların çoğalacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yerlerden bozuk para toplamak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, onu darda bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk para kusmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para yemek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments