Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta bozuk para bulmak

Rüyada sokakta bozuk para bulmak

Rüyada sokakta bozuk para bulmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada sokakta bozuk para bulmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalettir.

Rüyada sokaktan bozuk para toplamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta bozuk para toplamak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada sokakta para bulmak iş hayatında iniş yaşanacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayatının alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bozuk para bulmak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada yerde bozuk para bulmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, canın sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bozuk para bulmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına inanılır.

Rüyada çantada bozuk para bulmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments