Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para sakladığını görmek

Rüyada para sakladığını görmek

Rüyada para sakladığını görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kişinin geri planda kalacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada para sakladığını gördüyseniz:

  • Maddi açılımlar veya harcamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada yastık altına para saklamak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para saklamak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının parasını saklamak kazancının günden güne çok artacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada birinden para saklamak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakladığı parayı bulmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, makbul olan mallar edineceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işarettir.

Rüyada para bulmak ve saklamak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parayı saklamak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para görüp saklamak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments