Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para çantası görmek

Rüyada bozuk para çantası görmek

Rüyada bozuk para çantası görmek hem geleceğinin güzel olacağına, çaresiz kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada bozuk para çantası gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Rüyada çanta dolusu bozuk para görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada çantada bozuk para bulmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, darlık içine düşeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada bozuk para çantası görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada çantada bozuk para görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk para saklamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işarettir.

Rüyada bir sürü bozuk para bulmak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada madeni bozuk para görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para taşımak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments