Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantada bozuk para bulmak

Rüyada çantada bozuk para bulmak

Rüyada çantada bozuk para bulmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yollarını ayıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada çantada bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada çantada bozuk para bulmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada çanta dolusu bozuk para görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, umutlarının kırılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına işarettir.

Rüyada bozuk para çantası görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantada bozuk para görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işarettir.

Rüyada yabancı bozuk para bulmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına işarettir.

Rüyada denizde bozuk para bulmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada toprak içinde bozuk para bulmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalettir.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak işlerin yeni kapılar açacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments