Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta dolusu bozuk para görmek

Rüyada çanta dolusu bozuk para görmek

Rüyada çanta dolusu bozuk para görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, kazancın artmasına, zorluklarla boğuşulacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada çanta dolusu bozuk para gördüyseniz:

  • Ufukta romantizm var.

Rüyada çanta dolusu bozuk para görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına yorulur.

Rüyada çuval dolusu bozuk para görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine tabir olunur.

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada çanta dolusu kağıt para görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çanta dolusu para görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, kazançlı bir işe girileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada çantalar dolusu para görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çanta dolusu para çalmak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, fesada bulaşacağına işarettir.

Rüyada çanta dolusu para almak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hakkını savunamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments