Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantada bozuk para görmek

Rüyada çantada bozuk para görmek

Rüyada çantada bozuk para görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada çantada bozuk para gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada çantada bozuk para bulmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk para çantası görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine işaret eder.

Rüyada çantada bozuk para görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada çanta dolusu bozuk para görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada eski bozuk para görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalettir.

Rüyada bozuk para kağıt para görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinden bozuk para almak yaptığı hataları düzelteceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para kaybetmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, masraflarının azalacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments