Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para taşımak

Rüyada bozuk para taşımak

Rüyada bozuk para taşımak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, bol rızık sahibi olunacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para taşımak gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bozuk para taşımak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para bulup toplamak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşına bozuk para vermek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada cepte bozuk para görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para yıkamak zarara uğrayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde bozuk para görmek işinin gücünün yaver gideceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada sokaktan bozuk para toplamak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, bütçesinin küçüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden bozuk para almak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments