Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lambanın yandığını görmek

Rüyada lambanın yandığını görmek

Rüyada lambanın yandığını görmek alim insanlardan sayılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, zor günlerden geçeceğine, sadece kendisini düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada lambanın yandığını gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Rüyada lambanın yandığını görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada gaz lambası görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Rüyada lamba söndürmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada floresan lamba görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada parlak lamba görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan gaz lambası görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Rüyada lamba yakmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret eder.

Rüyada lamba tamir etmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments